Конструктор NinjaSaga - Огнен робот

  • Марка: LEPIN
  • Кат. номер: 06052

 

Конструктор NinjaSaga - Огнен робот

 

Беше красиво ведро утро. Жителите на Нинджаго Сити спокойно се разхождаха по улиците на града, приказваха си и се радваха на вкусен сладолед. Изведнъж всичко се промени! От нищото се появи армията на  акулите и започна да унищожава всичко по пътя си. Гражданите се разпръснаха във всички посоки, но бедения стар Хенри се вцепени от ужас и не можа да се измъкне. Той спешно се нуждаеше някой  да го спаси, така че, без да губят време, нинджите се впуснаха в действие. Кай седна зад волана на своя огромен Огнен робот и започна да отблъсква атаките на вражеските нашественици, в това време Зейн  пристигна и помогна на Хенри да избяга от капана.

От модел 06052 на LEPIN ще имате възможност да сглобите Огнен робот. Масивното му тяло се образува в червено и черно. В централната част се намира пилотската кабина .През подвижното предното стъкло можете да погледнете вътре и да видите седалката на Кай, заобиколена от контролните уреди. Над кабината са забити знамена, украсени със символи на елементите на огъня и мигащи светлини, които са видими от далеч.

Особено полезни са манипулаторите на Робота. В тях е  съсредоточена всичката огнева мощ, която може да победи армията от акули. По-горе, на широките рамене има скрити оръжия, стрелящи с  дискове. Под тях са гигантските огнехвъргачки. С помощта на гъвкави маркучи са свързани резервоарите за гориво, фиксирани на гърба на робота. Завъртането става с помощта на специални колела, монтирани в основата на огнехвъргачките, можете да направите цялата структура да се върти и да демонстрират ярки пламъци.

Трябва да се отбележи, че роботът има стабилни крака за подкрепа, широки стъпала и шарнири, което му позволява да се движи реалистично и да осъществява различни бойни задачи.

Размерът на робота е 36х11x21 см.

Комплектът съдържа 6 фигурки с оръжие и аксесоари: Кай, Зейн, Хенри, Лорън, Hammerhead и Медуза.

 

Пресъздайте любимите си сцени от NinjaSaga

  • 1010 броя елементи
  • Размери на опаковката д/ ш/ в: 52/35/7,5см.
  • Подходящо за деца от 9 до 14 години.

  Забранено за деца под 3 години.

 

Конструкторите са съвместими с блокчетата от LEGO

Изработени са от нетоксична ABS пластмаса

 

Фирма  Lepin произвежда детски конструктори, които са любими на много деца по целия свят. 

Играчките на фирмата са забавни и развиват въображението на Вашите деца.Компанията LEPIN  произвежда изключително качествени продукти преминали най-строгите стандарти за безопасност.

 

 

конструктор лего нинджаго 2017  най-ниски цени

lego ninjago movie

лего нинджаго филма огнен робот

най ниска цена

подарък за момче

85,00 лв. 70,00 лв.
Базова цена: 70,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!