Конструктор Cities - Товарен влак

  • Марка: LEPIN
  • Кат. номер: 02009

 

 

Конструктор Cities - Товарен влак

МНОГО ГОЛЯМ -   1033 елемента !!!

 

Благодарение на добре координираната работа на заварчик и инженер, в града е построена нова овална железопътна линия. Оттук започна да се движи товарен влак с повишен капацитет. Локомотивът му се състои от контрастиращи сиво-червени детайли с добавяне на стикери и лога.

Отпред кабината на водача е с кръгли фарове, синкави очила и подвижен покрив. Зад него има отделение за двигатели, заобиколено от метални прагове и перила, което позволява безопасното преминаване по корпуса и проверка на неговата експлоатация.

Вътре в отделението има правоъгълна кухина, в която са поставени отделението за батериите, двигателят и инфрачервеният приемник. С помощта на специални закопчалки локомотивът може да бъде свързан с някой от трите вагона.

Първият вагон, предназначен за превоз на насипни товари, има трапецовидна форма. Навън има силни кафяви стени, а вътре - пространство за транспортиране на руда. Отстрани има метални врати, с които е много лесно да разтоварите вагона.

Вторият вагон е удължена платформа със специална сила. Благодарение на надеждните си ключалки е възможно да се транспортират големи строителни съоръжения, например багер.

Третият вагон прилича и на транспортна платформа. Но тя е много по-къса и следователно има по-малка товароподемност. Най-добре е да транспортирате малки коли, като например частен мини хеликоптер.

Също така от детайлите на комплекта Lepin 02009 можете да построите кран с подвижна платформа, която позволява да се движи по железопътната линия. По време на работа кабината на оператора на крана може да се върти около оста си, а  с помоща на активната лебедка -  да регулирате  дължината на кабела. В зависимост от вида на товара, кабелът може да завърши с кука или кофа.

В комплекта има 2 вида релси: 16 извити и 12 прави, с които можете да събирате железопътен път - овален (147x70 cm).

 

Влакът се контролира дистанционно с помощта на 8-канално, 7-степенно инфрачервено дистанционно управление, включено в комплекта.

 

Пресъздайте любимите си сцени от Cities

  • 1033 броя елементи
  • Размери на опаковката д/ ш/ в: 52/42/12см.
  • Подходящо за деца от 6 до 12 години.

  Забранено за деца под 3 години.

 

Конструкторите са съвместими с блокчетата от LEGO

Изработени са от нетоксична ABS пластмаса

 

Фирма  Lepin произвежда детски конструктори, които са любими на много деца по целия свят. 

Играчките на фирмата са забавни и развиват въображението на Вашите деца.Компанията LEPIN  произвежда изключително качествени продукти преминали най-строгите стандарти за безопасност.

 

 

конструктор лего нинджаго 2017  най-ниски цени

lego ninjago Destiny Bounty

лего нинджаго ФИЛМЪТ

Летящия кораб на Мастър Ву

най ниска цена

подарък за момче

165,00 лв.
Базова цена: 165,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!