Конструктор Cities - Екип за бързо реагиране

  • Марка: LEPIN
  • Кат. номер: 02067

Нов модел 2017 година!

 

Конструктор Cities - Екип за бързо реагиране

 

Любител на морската фауна реши да се гмурне с акваланг, за да направи снимки на подводните обитатели. Наемайки моторна лодка, той отплува, колкото се може по навътре в морето, с надеждата да срещне някакво рядко същество. Но изведнъж всичко се обърка! Двигателят на старата лодка не можеше да издържи товара и да запали. Лодката започна бързо да се пълни с вода и да потъва. Водачът трябваше да избяга и да стигне до шамандурата. Но и тук той беше в опасност. Изгарящата лодка и нехайният й собственик привлякоха вниманието на гигантски октопод. Той разпери пипалата си и е на път да стигне до водолаза. Добре, че Бреговата охрана беше точно там. Прогониха морското чудовище, изгасиха огъня на лодката и помогнаха на водолаза да стигне до брега.

От детайлите на комплекта Lepin 02067 можете да сглобите джип 4x4. Корпусът му е направен в бяло-сив цвят с добавяне на оранжеви и сини елементи. Кабината на водача е разположена отпред, оборудвана със заоблено предно стъкло, странични огледала и отварящи се врати. След като извадите част от покрива, е възможно да погледнете навътре и да разгледате мястото на водача и кормилното управление. Отпред има огромна радиаторна решетка, кръгли фарове и подсилена броня.

Зад кабината има товарно отделение. Неговият покрив също е свален, давайки достъп до правоъгълна ниша. Там може да се събере контейнер с работни инструменти, пожарогасител и спасителни жилетки. Допълнителните характеристики на подемно-транспортното средство са сигнализиращи оранжеви светлини, колела с оребрени гуми и монтирани антени и уоки-токи.

Размерът на камиона е 11х12х6 см.

С помощта на надеждно свързване подемно-транспортното средство се свързва към транспортната платформа. Тя е здрава и просторна, създадена специално за транспортиране на голяма моторна лодка. За да се предотврати падането на лодката, платформата има странични предпазители и централен заключващ механизъм.

Размерът на транспортната платформа е 5х18х7 см.

Моторната лодка на бреговата охрана е предназначена за двама спасители и специално оборудване. Корпусът на лодката е много ярък и забележим от далеч. Предната част е идеална за съхранение на инвентара, който трябва да се донесе от багажника на камиона. В централната част на лодката е капитанскшят мостик с командното табло, кормило и фиксиращи елементи за уоки-токи и мегафон. Допълнителни елементи са сигналните светлини, сателитни чинии, спасителни жилетки, емблеми за бреговата охрана и два мощни двигателя с въртящи се винтове.

 
Размерът на лодката е 10х19х7 см.

 
Също така в комплекта ще намерите:
 
- 3 мини фигури с аксесоари;

- лодка на гмуркача (4х9х5 см) с двигател и лост за управление;

- червено-бяла шамандура (8х3х3 см) със сигнална светлина;

- фигура на октопод (6x5x2 см);


 

Пресъздайте любимите си сцени от Cities

 

  • 375 броя елементи
  • Размери на опаковката д/ ш/ в: 40/25/7см.
  • Подходящо за деца от 6 до 12 години.

  Забранено за деца под 3 години.

 

Конструкторите са съвместими с блокчетата от LEGO

Изработени са от нетоксична ABS пластмаса

 

Фирма  Lepin произвежда детски конструктори, които са любими на много деца по целия свят. 

Играчките на фирмата са забавни и развиват въображението на Вашите деца.Компанията LEPIN  произвежда изключително качествени продукти преминали най-строгите стандарти за безопасност.

 

 

конструктор лего сити 2017  най-ниски цени

lego city

 

подарък за момче

30,00 лв.
Базова цена: 30,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!