Конструктор Cities - Подвижна лаборатория в джунглата

  • Марка: LEPIN
  • Кат. номер: 02062

Нов модел 2017 година!

 

Конструктор Cities - Подвижна лаборатория в джунглата

 

В близост до течащия водопад изследователите на джунглата откриха изоставен храм. В продължение на стотици години той криел много загадки и ценни артефакти. За да проучим всичко и да разберем коя древна цивилизация обитава в тези части, е необходимо да се направи сложна и трудна работа. Но за професионалните изследователи това не е проблем! На тяхно разположение е мобилна лаборатория, пълна с най-съвременна технология. С негова помощ можете да разкриете всички тайни, скрити зад стените на древната структура.

От детайлите на комплекта Lepin 02062 можете да изградите истинска мобилна лаборатория, напомняща за проходим и просторен камион. Лабораторното тяло е направено от сиво-жълти елементи с добавени контрастиращи стикери и лога. Предната част е масивна кабина, оборудвана с прозрачно предно стъкло, странични огледала, шарнирни защитни греди, подсилена броня и фарове за мъгла. След отстраняването на част от покрива заедно с допълнителни устройства за осветяване е възможно да се погледне вътре в кабината и да се разгледа управлението, син фотьойл на водача и допълнителното кресло, предназначено за пътника.

Задната част на камиона е огромно правоъгълно отделение, превърнато в изследователска лаборатория. Отпред е покрита с масивна стена със синкав прозорец. Благодарение на въртящите се стойки, стената може да бъде избутана настрани и отворен достъп до всички части на интериора. Ако това не е достатъчно, можете да вдигнете централната част на покрива, след като сте извадили червената лодка от него.

Лабораторията е разделена на три зони. Отляво има голям дисплей, който показва терена и възможното разположение на изоставения храм. До дисплея има компютър с плосък монитор. Отдясно има работно място със специално оборудване, което позволява да се извърши анализ на въглерода на откритите артефакти.

Допълнителните характеристики на подемно-транспортното средство са наличието на сателитна антена, странично приспособление за ремонтни инструменти и две сиви кутии с шарнирни капаци, вътре в които можете да транспортирате аксесоари и оборудване.

Размерът на мобилната лаборатория в сглобена форма е 12x18x6 cm.

Също така в комплекта ще откриете изоставен храм (10x12x16 cm), разположен близо до водопада. На върха на храма, зад листа на тропическа растителност се намира огромен скъпоценен камък. Но да стигнем до него не е лесно. За да стигнете подножието на каменна стълба, водеща към тайна зала, трябва да прекосите малко езеро. По-добре с лиана, висяща от стените на храма, тъй като гладният крокодил се крие зад водопада. Веднага щом почувства, че плячката му се приближава до бърлогата му, той веднага ще доплува и ще атакува. За тази цел в основата на водопада се прави механизъм за задействане.

В комплекта има композитна фигура на хищно растение (4х6х4 см), крокодилска фигура (11 см дълга), фигурка на червен отровен паяк и 4 минифигури на изследователи на джунглата.

Аксесоари за играта: червен каяк лодка, гребло, компас, камера, мачете, гаечен ключ, медицински бутилки, рубин, спасителна жилетка, 2 бейзболни шапки и чанта.

 

 

Пресъздайте любимите си сцени от Cities

 

  • 460 броя елементи
  • Размери на опаковката д/ ш/ в: 45/35/7см.
  • Подходящо за деца от 6 до 12 години.

  Забранено за деца под 3 години.

 

Конструкторите са съвместими с блокчетата от LEGO

Изработени са от нетоксична ABS пластмаса

 

Фирма  Lepin произвежда детски конструктори, които са любими на много деца по целия свят. 

Играчките на фирмата са забавни и развиват въображението на Вашите деца.Компанията LEPIN  произвежда изключително качествени продукти преминали най-строгите стандарти за безопасност.

 

 

конструктор лего сити 2017  най-ниски цени

lego city

 

подарък за момче

40,00 лв. 35,00 лв.
Базова цена: 35,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!