Конструктор NinjaSaga - Воден робот

  • Марка: LEPIN
  • Кат. номер: 06054

 

Конструктор NinjaSaga - Воден робот

 

Когато атаките на армията от акули в пристанището на града се увеличиха, нинджите решиха да организират ежедневно патрулиране на крайбрежните зони. За да направят това, те построиха уникален робот, който може да се движи както на сушата, така и по водата. Ръководството му е поверено на  Ния, която взе лично участие в разработката на дизайна. Кай отиде при партньорите си, защото кой по-добре от по-големия брат може да защити сестра си, дори и да е трудна, безстрашна нинджа.

От детайлите на комплекта Lepin 06054 можете да съберете модел на боен робот. Тялото му е направено от сиво-черни елементи с добавяне на сини акценти. Централната част на тялото е заета от кръгла платформа. Тя служи като място за закрепване на четири идентични крайника и кабина. Благодарение на мобилната база, кабината може да се върти около оста си, който дава максимална видимост и не оставя на шпионите на  Гармадон никакъв шанс.

Използвайки краката, роботът се движи сръчно на почти всяка повърхност. Това се постига благодарение на широките стъпала, оборудвани с амортисьори, хидравлика и гъвкави маркучи. Като пешеходец, роботът уверено преодолява препятствията и се придвижва към желаната цел. Основната отличителна особеност са ставите. Те са толкова гъвкави, че краката могат да стоят изправени или да се изправят почти до хоризонтално положение. Това позволява на робота да избягва вражески удари или да проникне в труднодостъпни места.

Особено внимание заслужава ротационната кабина. Тя е покрита с прозрачно предно стъкло, повдигащо се, от там  можете да видите седалката на пилота и лостовете за управление. Пред кабината се концентрира цялото бойно оборудване на робота. Състои се от сдвоени странични пушки и централен пистолет с шест изстрела. Като завъртите лоста, направен под формата на прозрачен цилиндър с елементи на двигателя, можете да накарате пистолета да стреля по врага.

Размерът на водния робот е 18x30x30 см.

Комплектът включва 4 мини фигури с оръжия и аксесоари: Кай, Ния, Blowfish и гангстер от армията на акулите.

 

Пресъздайте любимите си сцени от NinjaSaga

  • 538 броя елементи
  • Размери на опаковката д/ ш/ в: 45/33/6,5см.
  • Подходящо за деца от 8 до 14 години.

  Забранено за деца под 3 години.

 

Конструкторите са съвместими с блокчетата от LEGO

Изработени са от нетоксична ABS пластмаса

 

Фирма  Lepin произвежда детски конструктори, които са любими на много деца по целия свят. 

Играчките на фирмата са забавни и развиват въображението на Вашите деца.Компанията LEPIN  произвежда изключително качествени продукти преминали най-строгите стандарти за безопасност.

 

 

конструктор лего нинджаго 2017  най-ниски цени

lego ninjago movie

лего нинджаго филма огнен робот

най ниска цена

подарък за момче

45,00 лв. 36,00 лв.
Базова цена: 36,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!