Конструктор NinjaSaga - Храмът на съвършеното оръжие

  • Марка: LEPIN
  • Кат. номер: 06058

Конструктор NinjaSaga -

Храмът на съвършеното оръжие

 

Обединявайки се, нинджите тръгват да търсят храма на последното голямо оръжие. Следвайки инструкциите на учителя Ву, войниците тръгнаха към светлината на син пламък, излъчван от фара на храма. Но при подходите към древното светилище те се срещат с нови опасности. Първо, пътя им бе блокиран от каменните защитници на храма - гигантски ядосани кучета. След това дойде Гармадон, който им попречи да минат през главната порта. Екипът  нямаше друг избор освен да намери таен вход, който водеше навътре. Беше внимателно прикрит, и нинджите трябваше да използват разума, за да го намерят. Веднъж влезли вътре, героите са изправени пред още по-сериозна опасност. Във всяка зала на храма ги очакваха капани, защитавайки подходите към главната съкровищница.

От детайлите на комплекта Lepin 06058 можете да създадете мащабен модел на храма. Фасадата му е направена в сиво с добавяне на кафяви и зелени акценти. Централната част е заета от червени  порти със сребърни панти. На стените има колони, украсени с орнаменти. Пред портата има малка платформа със стъпала. Тя е част от разкъсана скала, поддържаща основата.

Горната част на храма заслужава специално внимание. Разполага с няколко нива, всяко от които е покрито с тъмносин покрив. Каменните греди формират сводести колони с малки прозорци. През тях преминава синята светлина на магически пламък, изпълнявайки функцията на маяк. Допълнителни декоративни елементи са високата кула и фигури на скорпиони, фиксирани на краищата на покрива.

Вътре в храма има таен проход, покрит с масивни камъни. Като кликнете върху специалния лост, скрит между скалите, можете да разбиете камъните и да отворите прохода. След тесния тунел можете да се озовете в подземие, превърнато в тъмница. Има много камери с решетки, зад които се крият скелети и отровни змии. Преминавайки през тях, трябва да отидете до главните стаи на храма и да разгледате техния интериор.

Първият етаж е зает от основната зала с дървени колони, украсени със златни дракони. Под тавана се поставя защитен механизъм. Когато се появи неканен посетител, огромен камък, окачен на верига, пада надолу и ударя разузнавача по краката му. Можете да контролирате камъка с механизъм, разположен над входа.

Основната част от парадната зала е съкровищницата. Но да стигнете до нея не е лесно! Скъпоценният сандък се дава само на тези, които покжат истински умения на нинджа. Островът със съкровището може да се отдалечи, а между него и храма се образува огромна пропаст. За да го преодолеете, трябва да скочите на тънки греди, със запалени факли.

Вдясно от основната зала има библиотека. В нея можете да намерите много свитъци с древно познание. Но бъдете внимателни, в стената дебне стрелец с диск , който стреля, когато натиснете кръглия лост.

От другата страна можете да видите малка зала със статуя на майстор, облечен в бойна броня. На нея е прикрепена здрава напречна греда. Това е крепеж за окачена клетка, която може да се отваря и в нея да поставите мини фигура.

Вторият етаж също е разделен на две стаи. От дясно има складово помещение, в което освен обикновените прибори има кутия с взривни вещества. При невнимание тя може да падне и да нарани някой, който е в предната зала. От ляво се отваря оръжейна зала. В нея има стойка за златен меч и капан под формата на режещ инструмент, който пада отзад на стената. Управлението на динамита и ключалката е възможно с помощта на въртящи лостове, разположени под червените знаци.

Горният етаж е таванско помещение. От едната страна има отровен паяк, а от другата - бял череп.

Размерът на храма в сглобената му форма е 49х38х28 см.

Комплектът включва 2 сглобяеми фигури на защитниците на храма (височина 10 см) с подвижни крайници, устни и червени ядосани очи.

Също така в комплекта ще намерите 7 мини фигури с оръжия и аксесоари: Kaй, Ния, Кол, Зейн, Джай, Лойд и Гармадон.

 

Пресъздайте любимите си сцени от NinjaSaga

 

  • 1501 броя елементи
  • Размери на опаковката д/ ш/ в: 60/50/15см.
  • Подходящо за деца от 9 до 14 години.

  Забранено за деца под 3 години.

 

Конструкторите са съвместими с блокчетата от LEGO

Изработени са от нетоксична ABS пластмаса

 

 

Фирма  Lepin произвежда детски конструктори, които са любими на много деца по целия свят. 

Играчките на фирмата са забавни и развиват въображението на Вашите деца.Компанията LEPIN  произвежда изключително качествени продукти преминали най-строгите стандарти за безопасност.

 

 

конструктор лего нинджаго 2017  най-ниски цени

lego ninjago movie

лего нинджаго филма огнен робот

най ниска цена

подарък за момче

135,00 лв. 85,00 лв.
Базова цена: 85,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!