Конструктор NinjaSaga - Водопадът на учителите

  • Марка: LEPIN
  • Кат. номер: 06059

 

Конструктор NinjaSaga - Водопадът на учителите

 

Учителят Ву и Кай отидоха в непроходимата джунгла, за да намерят тайна карта. Преминавайки през гъстите лиани, те успяха да стигнат до изоставен храм. Пътят до него лежеше над въжен мост, опънат над бърза река. Минаването през него не би било трудно, но изведнъж се появи Гармадон с четири оръжия в ръцете. Той блокира пътя за героите и ги призова да се бият. Без да виждат алтернатива, нинджите приеха предизвикателството и се подготвиха да атакуват. Разрази се епична битка, резултатът от която беше предрешен от прекомерната самонадеяност на Гармадон. Той беше победен и заключен в клетка, докато победителите претърсиха сутерена на храма и намериха ценната карта.

От детайлите на комплекта Lepin 06059 можете да построите модел на изоставен храм. Фасадата му е направена в бежов цвят с добавка на кафяви и зелени елементи. По-долу има сива скала с остри издатини. Това е основата за храма, там има скрита изба. Тук можете да намерите скелет, който държи тайна карта в ръка.

Покривът на храма е свързан с част от дървото. На изпъкналия здрав клон е окачена клетка. Тя може да бъде отворена и вътре да бъде поставена мини фигура.

Пътят към храма минава покрай моста, прехвърлен през реката със скали, подаващи се от водата. Пешеходната зона е доста здрава и широка. Поддържа се от окачени въжета, закрепени на четири колони. В близост до храма те са по опростени, а на противоположния бряг са украсени с факли и скорпиони.

Размерът на храма заедно с моста е 16x22x14 см.

Комплектът съдържа 4 минифигурки: Магистър Ву, Кай, Гармадон и скелет, както и аксесоари за играта: 4 меча на Гармадон, 2 катана за Кай, тояга за Магистър Ву , кама за скелета и тайни карти.

 

Пресъздайте любимите си сцени от NinjaSaga

  • 334 броя елементи
  • Размери на опаковката д/ ш/ в: 40/30/7,5см.
  • Подходящо за деца от 8 до 14 години.

  Забранено за деца под 3 години.

 

Конструкторите са съвместими с блокчетата от LEGO

Изработени са от нетоксична ABS пластмаса

 

Фирма  Lepin произвежда детски конструктори, които са любими на много деца по целия свят. 

Играчките на фирмата са забавни и развиват въображението на Вашите деца.Компанията LEPIN  произвежда изключително качествени продукти преминали най-строгите стандарти за безопасност.

 

 

конструктор лего нинджаго 2017  най-ниски цени

lego ninjago movie

лего нинджаго филма огнен робот

най ниска цена

подарък за момче

27,00 лв.
Базова цена: 27,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!