Конструктор Cities - Товарен влак

  • Марка: LEPIN
  • Кат. номер: 02008

 

 

Конструктор Cities - Товарен влак

МНОГО ГОЛЯМ -   959 елемента !!!

 

Товарният влак от комплекта Lepin 02008 ще привлече вниманието на всички фенове на поредицата Cities!


Локомотивът му е направен от сини и жълти детайли с добавяне на стикери и лога. Кабината на водача е оборудвана с ярки прожектори, непроницаеми прозорци и отварящи се врати. За безопасността на водача на локомотива са поставени черни защитни перила.

В просторното отделение на двигателя има място за закрепване на активните функции за захранване, включени в комплекта. Мощният двигател е свързан към отделението за батериите и да превключвате полярността на влака за да се движи във всички посоки, както и да изберете произволна скорост от 7 предлагани от дистанционното управление.

Към локомотива могат последователно да се присъединят 3 вида платформи за превоз на товари. Първият е оборудван с ограничители и е предназначен за транспортиране на зелени кабелни ролки. Втората платформа е просторна ограда за животни със сгъваема стълба и метални стени.

Третата платформа е различна от останалите и е оцветена в ярко синьо. Тя е универсална и е идеална за транспортиране на резервоари с гориво или строителни инструменти.

За всички тежки операции по товарене/ разтоварване можете да използвате голям жълт кран. Благодарение на дизайна на парапета, той може да се движи по железопътната линия и да премества товари, закрепени към лебедката. Неговата работа е внимателно наблюдавана от капитана в униформа. За по-леки контейнери е подходящ малкия мотокар или камион.

Също така от детайлите на комплекта можете да изградите овална железопътна линия, състояща се от 2 стрели, 8 праволинейни и 20 заоблени релси. По желание може да се разшири с елементите, включени в комплектите Lepin 02008 и Lepin 02009.

 

Влакът се контролира дистанционно с помощта на 8-канално, 7-степенно инфрачервено дистанционно управление, включено в комплекта.

 

Пресъздайте любимите си сцени от Cities

  • 959 броя елементи
  • Размери на опаковката д/ ш/ в: 60/50/10см.
  • Подходящо за деца от 6 до 12 години.

  Забранено за деца под 3 години.

 

Конструкторите са съвместими с блокчетата от LEGO

Изработени са от нетоксична ABS пластмаса

 

Фирма  Lepin произвежда детски конструктори, които са любими на много деца по целия свят. 

Играчките на фирмата са забавни и развиват въображението на Вашите деца.Компанията LEPIN  произвежда изключително качествени продукти преминали най-строгите стандарти за безопасност.

 

 

конструктор лего нинджаго 2017  най-ниски цени

lego ninjago Destiny Bounty

лего нинджаго ФИЛМЪТ

Летящия кораб на Мастър Ву

най ниска цена

подарък за момче

165,00 лв.
Базова цена: 165,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!