Конструктор Cities - Товарен хеликоптер

  • Марка: LEPIN
  • Кат. номер: 02004

 

Конструктор Cities - Товарен хеликоптер

 

 

Недалеч от изригналия вулкан екип от изследователи провежда минни операции, под потоци от лава. Тази работа е много опасна и трудна, така че без помощта на специално оборудване не може да направи.

Първо трябва да намерите голям блок от лава и леко да го извадите от огнения поток. За това ще ви трябва багер с вериги и мощен захват. Кабината се върти около оста си и премества подвижната стрела с товара. Когато на земята има ценна находка, можете да започнете да изучавате съдържанието ѝ. Острият сондаж, оборудван с контролен панел, бързо ще се справи с тази задача. Няколко остри удара - и блокът ще се раздели на две половини, показвайки скрит вътре в рядък кристал.

Сега идва времето за транспортиране. За да транспортират всички находки в лабораторията, изследователите използват надежден товарен хеликоптер с въртящо се четирипътно витло. Светлото му зелено-черно тяло се вижда от далеч. Отпред кабината е покрита с осем стъкла с добър изглед. Изтегляйки носа на фюзелажа, можете да погледнете вътре и да разгледате седалката и таблото на пилота.

Зад кабината има просторно отделение за товари с дървен контейнер. Той носи оборудване или извлечени минерали. При по-големи натоварвания има отпускаща лебедка с кука. Нейната дължина може да се промени чрез завъртане на страничния лост.

Интересна особеност на хеликоптера е симетричното стъпало, покриващо колесника. То служи не само като удобна товарна рампа, но и като основа за осветление на устройства, които позволяват работа на тъмно.

Размерът на хеликоптера в сглобена форма е 11х32х26 см.

Също така в комплекта на Lеpin 02004 ще намерите сондажна машина (9x3x8 cm), трактор с прихващане (10x7x6 cm), 2 блока лава  с минерали и 3 мини фигури с аксесоари.

 

Пресъздайте любимите си сцени от Cities

 

  • 356 броя елементи
  • Размери на опаковката д/ ш/ в: 40/30/7см.
  • Подходящо за деца от 6 до 12 години.

  Забранено за деца под 3 години.

 

Конструкторите са съвместими с блокчетата от LEGO

Изработени са от нетоксична ABS пластмаса

 

Фирма  Lepin произвежда детски конструктори, които са любими на много деца по целия свят. 

Играчките на фирмата са забавни и развиват въображението на Вашите деца.Компанията LEPIN  произвежда изключително качествени продукти преминали най-строгите стандарти за безопасност.

 

 

конструктор лего нинджаго 2017  най-ниски цени

lego ninjago Destiny Bounty

лего нинджаго ФИЛМЪТ

Летящия кораб на Мастър Ву

най ниска цена

подарък за момче