Конструктор Girls Club - Болница Хартлейк Сити

  • Марка: LEPIN
  • Кат. номер: 01039

 

Конструктор Girls Club - Болница Хартлейк Сити

 

Винаги има много работа в Хартлейската градска клиника. Първа помощ и медицински хеликоптер се занимават с транспортирането на пациенти от всички краища на града. В болницата денонощно се трудят квалифицирани лекари. Те са готови да реагират незабавно на предизвикателството, внимателно да прегледат пациентите, да назначат необходимите изследвания, да направят рентгенови снимки и след това да предпишат лечение. Тези, които се нуждаят от спешна помощ, незабавно се изпращат в спешен кабинет. Той разполага с най-модерното оборудване, с което можете да наблюдавате жизнените показатели на пациента и, ако е необходимо, да провеждате допълнителни лабораторни тестове.

От детайлите на комплекта Lepin 01039 можете да създадете мащабен модел на градска клиника. Фасадата ѝ е направена в синьо-бял цвят с добавяне на виолетови ивици. На всеки от трите етажа има панорамно остъкление, щори и первази, украсени с цветя.

Главният вход, заобиколен от зелена тревна площ, е оборудван с колони, визьор, фенери, стълба и рампа с перила. От края на сградата е отворен допълнителен вход. Той е предназначен за спешни пациенти, които са докарани с линейка. На срещуположната страна на сградата има паркинг за велосипеди.

На първия етаж на клиниката е направена голяма просторна зала. Тя е разделена на три зони. Централното място е заето от регистратура с маса, компютър, бележник и цветя. В страни от нея от него се поставят аквариум с риба и охладител с чиста питейна вода. Отляво има чакалня. В допълнение към удобните фотьойли има автомат за продажба на кафе и сладкиши. Третата зона на първия етаж е най-важната. Тук, чрез аварийните врати, се въвеждат спешни пациенти. За удобство на медицинския персонал близо до входа се окачва комплект за оказване на първа помощ и се поставя телефон, с помощта на който е възможно да се свържете с всеки специалист в болницата.

Вторият етаж на клиниката се състои от два кабинета. Първият е предназначен за новородени. С помощта на параван кабинетът е разделен на две части. Вдясно има сгъваема маса, везни, мивка и тоалетна чиния, а отляво - детско креватче, подвижна кабина и диван за майката или дежурния лекар.

Съседната стая е любимото място на травматолога. Има ротационен ортопедичен стол, скелет, рентгенова машина, колекция от снимки с различни части на тялото, шкаф с лекарства и всичко необходимо за нанасяне на гипсови превръзки.

На третия етаж има стая за наблюдение. Има масивно осветително тяло, подвижен диван, кардио монитор, мивка и оборудване за лабораторни тестове: лупа, реактиви и микроскоп.

В близост до залата за наблюдение е позициониран хеликоптер, който служи за транспорт на пациенти от отдалечените краища на града.

Размерът на клиниката в сглобена форма е 27x30x7 cm, размерът на хеликоптера е 7х11х4 cm, размерът на линейката е 6х12х4 cm.

В комплекта има фигурка на новородено бебе и 3 фигури с аксесоари: Оливия, Хенри и доктора на клиниката.

 

  • 932 броя елементи
  • Подходящо за деца над 8 години

  Забранено за деца под 3 години.

 

Конструкторите са съвместими с блокчетата от LEGO

Изработени са от нетоксична ABS пластмаса

 

Фирма  Lepin произвежда детски конструктори, които са любими на много деца по целия свят. 

Играчките на фирмата са забавни и развиват въображението на Вашите деца.Компанията Lepin произвежда изключително качествени продукти преминали най-строгите стандарти за безопасност.

 

конструктор лего за момичета 

подарък за момиче

конструктор lego friends ниски цени

99,00 лв.
Базова цена: 99,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!