Ninja Thunder Swordsman - Зелен дракон

  • Марка: Bela
  • Кат. номер: 10526

 

Конструктор НИНДЖА - Зелен дракон

 

Небесните пирати завладяха острието на Джин и го скриха в своята бърлога, разположена високо над облаците. За да получи магическо оръжие, Зеленият нинджа реши да обедини силите си с призрачния Коул.

Героите оседлаха могъщия дракон и тръгнаха на пътешествие. Намирането на пиратите не беше трудно, а да се отнеме от тях  Острието беше много по-трудно. Злодеите посрещнаха неканените гости със залпове от изстреляни мощния дървен катапулт, а след това се опитаха да обкръжат нинджите, като използват численото си превъзходство. Но в помощ на нинджите дойде верният им дракон. С оглушителен рев и с помощта на раздвоената си опашка , дракона полетя заплашително над тяхната бърлога и отблъсна всички вражески атаки. Това прикритие позволи на Лойд да грабне Острието от ръцете на Дъблин и да успее да изпълни мисията си.

От частите на модел 10526 можете да сглобите гигантски Дракон на зеления нинджа.

Масивната му глава се отлимчава с удължен нос, големи оранжеви очи, отваряне на устата и остри рога, разположени на гърба на главата му. Благодарение на подвижността на ставите, разположени в крайниците, шията и опашката, чудовището е в състояние да се движи реалистично, както на земята, така и във въздуха. Чрез промяна на ъгъла на наклона на крилата и раздвоената опашка, използвайки вместо волан, дракона чудесено се провира сред високите скали. Подчинен на заповедите на Лойд, който държи златните юзди, драконът атакува злодеите с заточени остриета, фиксирани на върха на опашката.Също така е защитен от непробиваема броня, която обхваща цялото му тялон.

Размерът на дракона с разперени криле е 15х37х57 см.

Също така в комплекта ще намерите катапулт на Небесените пирати (10х13х11 см) с комплект от снаряди, за да стреля, стражеви кули (12х5х12 см) с тайник и бъчви за съхраняване на златни монети, 5 мини фигурки с оръжие: Лойд, Коул, Dublon  и двама от неговите поддръжници.


Комплекта включва:
• 5 бр. минифигурки.

Пресъздайте любимите си сцени от Ninja

  • 603 броя елементи
  • Подходящо за деца от 6 до 12 години.

  Забранено за деца под 3 години.

 

Конструкторите са съвместими с блокчетата от LEGO

Изработени са от нетоксична ABS пластмаса

 

Фирма  BELA произвежда детски конструктори, които са любими на много деца по целия свят. 

Играчките на фирмата са забавни и развиват въображението на Вашите деца.Компанията BELA произвежда изключително качествени продукти преминали най-строгите стандарти за безопасност.

конструктор лего нинджаго най-ниски цени

lego ninjago

подарък за момче

60,00 лв. 40,00 лв.
Базова цена: 40,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!