Ninja Thunder Swordsman - Самурай Х- битка в пещерата

  • Марка: Bela
  • Кат. номер: 10530

 

Конструктор НИНДЖА - Самурай Х- битка в пещерата

 

Ния, която се крие под името Самурай Х, работи в лабораторията си, скрита в изоставени пещери. Тук, заобиколена от високотехнологично оборудване и системи за проследяване, талантливият ученик на сенсей Ву се опитва да създаде нови военни превозни средства, които да помогнат на нинджите да устоят на подли врагове и коварни нашественици.

Условно, нейното тайно убежище е разделено на три основни части. Отляво е входът, покрит с масивен бял череп. Като го повдигнете, можете да видите извит отвор, водещ към вътрешността на лабораторията, както и тайник с подробни инструкции за създаване на самолет. След това е разположена затворническа клетка с решетка под формата на червени лазерни лъчи, стая с монитори, които следят основните врагове на нинджите.

Централната част на пещерата е открита сива зона със златни баражи. Благодарение на специалните релси, разположени в основата на пода, платформата се придвижва и се адаптира към различни дейности. Като оставите пода без да го променяте, можете да получите достъп до дисплеите, анализиращи работата на новото въздухоплавателно средство, инсталирано на платформата за стартиране. Като преместите основата, трябва да слезете в мазето, за да намерите тайните чертежи или пусковия механизъм, който подготвя самолета за излитане.

Трябва да се отбележи, че изтребителят на Niya има модулна структура, която позволява да се създадат много комбинации, съответстващи на силата и въоръжението на врага.

В дясното крило на лабораторията има три главни секции. Два плоски екрана са отговорни за работата на търсачката, проследяваща движението на Ниндроидите. До сензорите има оръжие със златни мечове и броня на Самурай Х. В далечния ъгъл е изграден отворен асансьор, който позволява на нинджата да работи с големи предмети като хеликоптери и механични роботи.

Размерът на тайната лаборатория самурай X от комплекта 10530 е 19х55х37 cm.

Размерът на самолета е 3х14х12 см.

Размерът на механичния робот е 11х4х9 см.

В комплекта има 8 мини фигури с оръжия: Ния, Лойд, Джей, Мастър Ву, Пайтор, Генерал Козу, предводител на каменната армия и генерал Криптор.


Комплекта включва:
• 8 бр. минифигурки.

Пресъздайте любимите си сцени от Ninja

  • 1310 броя елементи
  • Подходящо за деца от 6 до 12 години.

  Забранено за деца под 3 години.

 

Конструкторите са съвместими с блокчетата от LEGO

Изработени са от нетоксична ABS пластмаса

 

Фирма  BELA произвежда детски конструктори, които са любими на много деца по целия свят. 

Играчките на фирмата са забавни и развиват въображението на Вашите деца.Компанията BELA произвежда изключително качествени продукти преминали най-строгите стандарти за безопасност.

конструктор лего нинджаго най-ниски цени

lego ninjago

подарък за момче

110,00 лв. 90,00 лв.
Базова цена: 90,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!