Ninja Thunder Swordsman - Съдбовна зора

  • Марка: Bela
  • Кат. номер: 10583

 

Конструктор НИНДЖА - Съдбовна зора

 

В стремежа си да спечелят властта с течение на времето, близнаците Крукс и Aкроникс успяха да намерят всички магически мечове. След като ги фиксират на специален панел, злодеите решиха да активират портала на времето, който дава на своите създатели безгранична сила. За да не позволят на близнаците да изпълнят коварния си план, мастър Ву отиде в "Крепостта на червената армия". Но сам той не можеше да се справи с враговете си. Беше хванат в затвора и сложен в затворена килия, която е пазена от отровни змии. Сега само Джей и Лойд, бързайки през джунглата и блатата до тайната крепост на похитителите на магическите мечове, ще могат да му помогнат.

От детайлите на комплекта 10583 можете да получите подробен модел на пурпурна крепост. Условно, цялата структура може да бъде разделена на две части. Отляво има затворен блок, заобиколен от масивни дървени стени и огромни лиани. Предната част представлява масивна решетка. Подходите към затворническата клетка се охраняват от червени змии, които се крият сред камъни и трева.

Дясната част на крепостта е направена под формата на висока кула за наблюдение. Състои се от няколко нива, всяка от които води сгъваема стълба. На върха се вижда червен и жълт флаг и в непосредствена близост до него можете да видите обекта за наблюдение.При опасност, той незабавно хвърля яйце, напълнено с отровни змии. Ето защо, нинджите, които бързат да помогнат на господаря Ву, трябва да внимават да не остават дълго под зоната за наблюдение.

Размерът на форта в сглобена форма е 19x20x11 см.

Трябва да се отбележи, че структурата на крепостта е модулна структура. Поради наличието на допълнителни крепежни елементи и стълби, външният вид на сградата може да бъде променен, създавайки различни игрални пространства.

Също така в комплекта ще намерите много елементи за създаване на робот - механична змия (височина 23 см). Той е много силен и опасен! Неговият гъвкав и движещ се торс може да поеме много бойни позиции и активно да участва в битката. Всеки, който стои на пътя на змията, трябва да се пази от изкривената му опашка с разцепено петно, както и от мощно оръдие, скрито под защитен шлем.

Ръцете на чудовището, покрити с броня, завършват със здрави пръсти. Те стискат дълги огнени мечове, които по желание могат да бъдат отстранени и скрити зад гърба.

На рамената на змията има две седалки за Крукс и Акроникс. С помощта на специален контролен панел те могат да се активират Портала на времето, направен под формата на нагръдник върху Механичната змия. В същото време тя ще започне да се върти и да брои минутите както напред, така и назад.

Работата на портала напълно зависи от мечовете на времето, закотвени наоколо. За да не се допусне грешка с мечовете, трябва да знаете точно за какво отговаря: Зеленият ускорява времето, Синиятт забавя времето, Червениат спира времето, Оранжевият прави времето да се върне назад.

В комплекта има 6 мини фигури с оръжие: Учителя Ву, Джей, Лойд, Крукс, Акроникс и Командир Бланк.


Комплекта включва:
• 6 бр. минифигурки.

Пресъздайте любимите си сцени от Ninja

  • 740 броя елементи
  • Подходящо за деца от 6 до 12 години.

  Забранено за деца под 3 години.

 

Конструкторите са съвместими с блокчетата от LEGO

Изработени са от нетоксична ABS пластмаса

 

Фирма  BELA произвежда детски конструктори, които са любими на много деца по целия свят. 

Играчките на фирмата са забавни и развиват въображението на Вашите деца.Компанията BELA произвежда изключително качествени продукти преминали най-строгите стандарти за безопасност.

конструктор лего нинджаго най-ниски цени

lego ninjago

подарък за момче

78,00 лв. 60,00 лв.
Базова цена: 60,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!