Конструктор - Магическият леден замък на Елза

  • Марка: LEPIN
  • Кат. номер: 25002

Конструктор Fairytale - Магическият леден замък на Елза

 

Достигайки до магическия замък на Елза, Анна не можеше да повярва на очите й. Целият замък се състоеше от прозрачни парчета лед, отблясващи на слънце. Върхът на замъка бе украсен с огромна снежинка, а стените - с дълги синкави висулки. Към парадния вход водеха заснежени стъпала, а зад тях се издигнаха величествено вратите на портата.

Анна силно извика сестра си и остана още по-изненадана. Посредством магическа сила, масивната порта се отвори и от тях се появи дълъг подиум от сняг. Елза стоеше на него и се усмихваше щастливо. Тя предложи на Анна да влезе вътре и да погледне в приказния интериор.

Вътре в замъка всичко блестеше и светеше. На първия етаж имаше приемна зала. Той беше достатъчно просторен, за да се побере голяма маса за хранене с освежителни напитки, кухненски бокс с кран за измиване на пресни зеленчуци и музикална стойка с бележки за песни и музика.

Преминаването до втория етаж липсваше, но Елза приложи магията си и завъртя една от страничните колони. Нагоре се появи спирално стълбище. По нея принцесите се качиха в спалнята, където висеше огромен полилей от тавана. Тя освети цялата стая и Анна видя подробностите. В спалнята имаше удобно легло, заобиколено от прозорци с ледени стъкла. В близост до леглото имаше проход към балкона. Сестрите излязоха през него и Елза можеше да покаже на Анна всичките си притежания.

Сега е време да се запознаете с останалите жители на замъка. Техните весели викове идват от задния двор. Използвайки шейна, добрият снежен човек Олаф скиташе между първия и втория етаж. При появата на принцесите той се смути и се затича навън, където го чакаха снежни топки, люлеещи се се на люлка. Те бяха ужасно смешни, защото все още се отдалечаваха от снежното чудовище Маршмелоу, пазейки замъка от неканени гости.

Анна наистина хареса тази странна, но любезна и весела компания. Реши да остане при сестра си за известно време и да се наслаждава на зимното забавление.

Размерът на замъка в сглобена форма е 31x30x19 см.

В комплекта на Lepin 25002 ще намерите комбинираната фигура на Маршмелоу, фигурата на Олаф и 2 фигури принцеси: Анна и Елза, както и много аксесоари за играта.

 

  • 731 броя елементи
  • Подходящо за деца над 8 години

  Забранено за деца под 3 години.

 

Конструкторите са съвместими с блокчетата от LEGO

Изработени са от нетоксична ABS пластмаса

 

Фирма  BELA произвежда детски конструктори, които са любими на много деца по целия свят. 

Играчките на фирмата са забавни и развиват въображението на Вашите деца.Компанията BELA произвежда изключително качествени продукти преминали най-строгите стандарти за безопасност.

 

конструктор лего за момичета 

подарък за момиче

конструктор lego friends ниски цени

75,00 лв.
Базова цена: 75,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!