Конструктор Cities - Дълбоководен изследователски кораб

  • Марка: LEPIN
  • Кат. номер: 02012

 

Конструктор Cities - Дълбоководен изследователски кораб

774 елемента

 

За да организират дълбоководна експедиция, изследователите на моретата решиха да използват огромния си многофункционален кораб от Lepin 02012.

Обтекаемият корпус на кораба е направен в синьо с добавянето на контрастиращи жълти елементи. Палубата има няколко нива, което ви позволява да поставите цялото необходимо оборудване. В носа има платформа за оранжева спасителна лодка. Тя е фиксирана върху специални опори и е оборудвана с мотор.

Основното място на кораба е мостика на капитана, с жълти спасителни пояси, закрепени от всяка страна. На покрива се виждат правоъгълни прожектори, сигнални светлини, сателитни антени и дистанционни сензорни системи. В кърмата на кораба има наклонена рамка, която служи като надеждна опора за кабелната лебедка. В края на кабела има държач за метална клетка, в която водолазът може да слезе във водата без страх от нападение от морски хищници.

С помощта на лостовете, разположени на сивата платформа, дължината на кабела може да се промени чрез спускане и вдигане на клетката на водолаза или придвижване на изследователско оборудване.

Размерът на кораба е 19x31x18 см.

Основната задача на водолазите, плаващи на този кораб, е откриването на потънал кораб, който носи съкровища. Използвайки подводни скутери и батискаф, водолазите се осмеляват да се спуснат до морското дъно. Но те ще трябва да покажат не само сръчността и смелостта си, но и предпазливост. Сред водораслите, дебнат жестоки морски хищници!

В комплекта ще намерите 5 мини фигурки: октопод, риба-трион, бяла акула и сива акула, както и 7 фигурки  с аксесоари: капитана на кораба, неговия помощник, 2 дълбоководни водолази и 2 леководолази.

 

Пресъздайте любимите си сцени от Cities

  • 774 броя елементи
  • Размери на опаковката д/ ш/ в: 55/44/8см.
  • Подходящо за деца от 6 до 12 години.

  Забранено за деца под 3 години.

 

Конструкторите са съвместими с блокчетата от LEGO

Изработени са от нетоксична ABS пластмаса

 

Фирма  Lepin произвежда детски конструктори, които са любими на много деца по целия свят. 

Играчките на фирмата са забавни и развиват въображението на Вашите деца.Компанията LEPIN  произвежда изключително качествени продукти преминали най-строгите стандарти за безопасност.

 

 

конструктор лего нинджаго 2017  най-ниски цени

lego ninjago Destiny Bounty

лего нинджаго ФИЛМЪТ

Летящия кораб на Мастър Ву

най ниска цена

подарък за момче

105,00 лв.
Базова цена: 105,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!