Конструктор Cities - Летище въздушно шоу

  • Марка: LEPIN
  • Кат. номер: 02007

 

Конструктор Cities - Летище въздушно шоу

723 елемента

 

Програмата за въздушни шоута, разработена от професионални пилоти и навигатори, е разделена на три основни етапа. Първо, въздухоплавателните средства се тестват, регулират и зареждат с гориво. За тази цел се помещава работилница в просторен метален хангар. В нея има количка с работни инструменти и облицовка с крепежни елементи.

На входа на хангара има място за паркиране на обслужващата жълта кола, отговорна за доставката на гориво. Благодарение на два ярки прожектора цялата работа може да се извърши както на светло, така и на тъмно. Когато обучението завърши, можете да започнете да летите.

Пилотите на реактивни самолети са първите, които демонстрират уменията си. Групирани по двойки, те демонстрират фигури от висш пилотаж, като ги изпълняват синхронно и координирано. След тях започва вторият отбор. Тяхната летяща машина изглежда много оригинална. Това е биплан. Той е по-малко маневрен, но изглежда по-впечатляващ в небето. Зрителите гледат полета  с развълнувани сърца.

След като кацна, пилотът на биплана получава заслужени аплодисменти. След въздушното шоу, настъпва най-интересният момент. Всички заинтересовани лица могат да се доближат до хангара, да се запознаят с участниците в състезанията и да задават своите въпроси.

От детайлите на комплекта Lego 60103 можете да изградите:

Просторен хангар (13х19х25 см) със солидна основа, надежден покрив, осветителна система и набор от инструменти за ремонтни работи.

Две червено-бели самолети (7x25x21 cm и 9x26x18 cm) с модерни кабини за отваряне, триколесно шаси, навигационни светлини и мощни двигатели. Самолетите се различават по структурата на крилата и опашните пера.

Оранжево-черен биплан (10х19х16 см) с въртящ се витло с три остриета, оригинален двигател и парапет за извършване на трикове по време на полета.

Автомобил за поддръжка (4х6х3 см) с прозрачни фарове, сигнални светлини, кормилно управление, радиоуправление и резервоар за зареждане на самолети.

В комплекта има 6 мини фигури с аксесоари: 2 пилоти на изтребителите, пилот на биплан с навигатор, шофьор на сервизен автомобил и навигатор, който подава сигнали за кацане и излитане на самолетите.

 

Пресъздайте любимите си сцени от Cities

  • 723 броя елементи
  • Размери на опаковката д/ ш/ в: 58/32/12см.
  • Подходящо за деца от 6 до 12 години.

  Забранено за деца под 3 години.

 

Конструкторите са съвместими с блокчетата от LEGO

Изработени са от нетоксична ABS пластмаса

 

Фирма  Lepin произвежда детски конструктори, които са любими на много деца по целия свят. 

Играчките на фирмата са забавни и развиват въображението на Вашите деца.Компанията LEPIN  произвежда изключително качествени продукти преминали най-строгите стандарти за безопасност.

 

 

конструктор лего нинджаго 2017  най-ниски цени

lego ninjago Destiny Bounty

лего нинджаго ФИЛМЪТ

Летящия кораб на Мастър Ву

най ниска цена

подарък за момче

60,00 лв.
Базова цена: 60,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!