Конструктор Cities - Червен товарен влак

  • Марка: LEPIN
  • Кат. номер: 02039

 

 

Конструктор Cities - Червен товарен влак

МНОГО ГОЛЯМ -   898 елемента !!!

 

Големият товарен влак на LEPIN 02039 е готов да започне работа. Състои се от три вагона за различни цели. Първият е контейнер за насипни товари, като натрошен камък и пясък. За да го напълните, е необходимо вагона да се нагласи към конвейера, а камъните да се пълнят автоматично. За да разтоварите вагона, е достатъчно да завъртите специалния лост и контейнера да се преобърне. Вторият вагон може да бъде херметически затворен. Той носи гориво и други експлозивни вещества, изсипани в контейнери. Последния платформен вагон е предназначена за ремонтни работи и може да се използва отделно от влака.

Механикът заема мястото си в кабината и проверява качеството на железопътната линия. Също така на платформата на третия вагон можете да транспортирате релси, строителни товари и дори малък камион. С помощта на кран с лебедка се извършват товаро-разтоварни работи. Червеният локомотив има мощни фарове, както и стабилна решетка. На покрива е разположена охладителната система на двигателя, също така и предупредителната свирка на локомотива. Машинистът може да заеме мястото си в кабината или да стои на борда, като се държи на перилото. Вътре в локомотива е монтирано специално устройство, което получава сигнали от контролния панел и го предава на колелата. Поради това влакът може да пътува с различни скорости.

 

Влакът се контролира дистанционно с помощта на 8-канално, 7-степенно инфрачервено дистанционно управление, включено в комплекта.

 

За да работите с дистанционното управление, ще ви трябват 3 броя батерии тип ААА , а за генератора - още шест. В комплекта ще намерите много полезни инструменти, като лопати, метли и пневматичен чук. Релсовият път се състои от 40 части, както прави и заоблени релси.

 

Пресъздайте любимите си сцени от Cities

  • 898 броя елементи
  • Размери на опаковката д/ ш/ в: 62/52/8см.
  • Подходящо за деца от 6 до 12 години.

  Забранено за деца под 3 години.

 

Конструкторите са съвместими с блокчетата от LEGO

Изработени са от нетоксична ABS пластмаса

 

Фирма  Lepin произвежда детски конструктори, които са любими на много деца по целия свят. 

Играчките на фирмата са забавни и развиват въображението на Вашите деца.Компанията LEPIN  произвежда изключително качествени продукти преминали най-строгите стандарти за безопасност.

 

 

конструктор лего нинджаго 2017  най-ниски цени

lego ninjago Destiny Bounty

лего нинджаго ФИЛМЪТ

Летящия кораб на Мастър Ву

най ниска цена

подарък за момче

165,00 лв.
Базова цена: 165,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!