Ninja Thunder Swordsman - Salvage M.E.C.

  • Марка: Bela
  • Кат. номер: 10525

 

Конструктор НИНДЖА - Salvage M.E.C.

 

В дълбините на пясъчните каньони, се крият войниците - скелети, въоръжени с остри мечове. Навсякъде те поставят капаните си, опитвайки се да хванат и уловят колкото се може повече нинджи. Планът им почти успя и те заловиха Ния - нинджата на Водата. Но да помогне на своя приятел, се притече Ронин и нападна врага, използвайки своя робот-спасител.

Тази огромна машина за ходене може да развие висока скорост. Благодарение на широките стъпала и движещите се стави, роботът може реално да се движи, да заеме бойни пози и да не губи равновесие по време на атака. Централно място в конструкцията на гиганта е просторна кабина, покрита с наклонено бронебойно стъкло. Вътре има място за Ронин и лостове за контрол, позволяващи да се контролират всички системи за управление на робота.

Отстрани на кабината се виждат златни раменни подложки, свързани с ръчни манипулатори. Лявата ръка се трансформира в мощно оржие, което изхвърля мрежата. Над оръдието има отварящ се контейнер, в който можете да съхранявате не само извлечените златни кристали, но и храна, като например колбаси. Дясната ръка на робота завършва със здрави пръсти, държащи дълги мечове. Заедно те образуват един мощен инструмент, наподобяващ златен лък. Ако е необходимо, мечовете могат да бъдат извадени и свързани с флаер, разположен на гърба на робота. Полученият самолет е идеален за разузнавателни мисии, които Ронин ще изпълнява заедно с партньора си. Също така, героят може да използва скейтборд и пистолет, фиксиран към долните крайници на робота.

Размерът на спасителния робот в сглобена форма е 18x13x21 см, размерът на флаера е 3х8х7 см.

В комплекта има 4 мини фигури с оръжие: Ронин, Ния и 2 броя войници-скелети  .Пресъздайте любимите си сцени от Ninja

  • 454 броя елементи
  • Подходящо за деца от 6 до 12 години.

  Забранено за деца под 3 години.

 

Конструкторите са съвместими с блокчетата от LEGO

Изработени са от нетоксична ABS пластмаса

 

Фирма  BELA произвежда детски конструктори, които са любими на много деца по целия свят. 

Играчките на фирмата са забавни и развиват въображението на Вашите деца.Компанията BELA произвежда изключително качествени продукти преминали най-строгите стандарти за безопасност.

конструктор лего нинджаго най-ниски цени

lego ninjago

подарък за момче

40,00 лв. 33,00 лв.
Базова цена: 33,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!