Конструктор Girls Club - Магазин за сърфове Хартлейк

  • Марка: LEPIN
  • Кат. номер: 01036

 

Конструктор Girls Club - Магазин за сърфове Хартлейк

 

Отидете на плажа с Миа. Потърсете в магазина за сърфинг, да наемете оборудване, необходимо за дейности на открито. Можете да завладеете вълната на сърф, да карате каяк и да уловите морския живот с водоустойчива камера. След натоварения ден, най-добре е да се отпуснете на шезлонг, поставен до кея, и да наблюдавате тюленът, който се показва от водата.

От детайлите на комплекта Lepin 01036 можете да построите плажен магазин. Фасадата му е направена в бяло с добавяне на панорамни прозрачни прозорци. На долния етаж има дървена платформа, свързана с кея, а отгоре има тента, украсена със светеща табела.

Преминавайки през стъклената врата, можете да се озовете вътре и да разгледате интериора. Отдясно има стелаж с аксесоари. На нея са изложени слънчеви очила, бинокъл и камера за подводно снимане. В близост се намира малка витрина. Предлага студени напитки и спасителна жилетка. В касовата зона можете да наемете ролери или плавници и да купите картички.

Пред магазина има открита площадка. Тя се свързва с бреговата ивица с плаващи подвижни маяци и пясъчен плаж с удобен шезлонг и душ. Има и място за сърфове и скалист риф, на който живее тюленът.

Размерът на конструктора в сглобената форма е 11x14x17 см.

Комплектът включва кукла Mia фигура морска котка и множество аксесоари за игри: каяк (12х1х2 см), гребла, 2 дъски за сърф, два чифта очила, бинокъл, спасителен пояс, ролери, плавници, напитки, кутия, банкнота, касов апарат и 2 шамандури с флагове.

 

  • 200 броя елементи
  • Подходящо за деца над 6 години

  Забранено за деца под 3 години.

 

Конструкторите са съвместими с блокчетата от LEGO

Изработени са от нетоксична ABS пластмаса

 

Фирма  Lepin произвежда детски конструктори, които са любими на много деца по целия свят. 

Играчките на фирмата са забавни и развиват въображението на Вашите деца.

Компанията Lepin произвежда изключително качествени продукти преминали най-строгите стандарти за безопасност.

 

конструктор лего за момичета 

подарък за момиче

конструктор lego friends ниски цени

20,00 лв.
Базова цена: 20,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!