Конструктор NinjaSaga - Земетръсен робот

  • Марка: LEPIN
  • Кат. номер: 06069

 

Конструктор NinjaSaga - Земетръсен робот

1346  елемента

 

Защитете града от опустошителните атаки на армията на акулите. Дори и като обединяват сили и използват всичките си умения, нинджите не могат да устоят на борбата с врага. Остава само една опция. Трябва да създадем собствени роботизирани машини, които не само ще отблъснат нашествениците, но и ще направят Нинджаго Сити сигурен град. Когато дойде времето за това, Коул не се поколеба дори за минута. Реши да създаде нещо голямо и силно, което да може със силния си рев,  да причини земетресения. И той го направи! Сега слугите на Гармадон определено няма да са спокойни!

От детайлите на комплекта на Lepin 06069 можете да изградите боен робот на Кол. Тялото му е направено в черно с добавяне на контрастни позлатени елементи. Централното място се заема от кабината, покрита с оцветено стъкло. Като го повдигнете, можете да погледнете вътре и да видите контролния панел, който прилича на DJ конзола. Над кабината са свързани два мощни прожектора, свързани със стойка за златни мечове. Отстрани има два високоговорителя, а в горната част - жълти знамена с надпис "Земетресение".

Специално внимание трябва да се обърне на рамената на робота. Те са обемни бронирани плочи, на предната страна на които са монтирани три кръгли фарове. В атакуващ режим те се разкриват и демонстрират тайно оръжие. В този случай, роботът разполага с допълнителна огнева мощ, с която можете да стреляте срещу противниците.

Ръцете на робота се използват и в битката. Завършвайки с здрави и силни пръсти, те хващат войниците от Армията на акулите и ги държат. Силните крака, поддържането на равновесие, помагат на робота да се движи бързо и  имат много оригинален дизайн. Масивните крака, са закрепени към колело с масивна гума. С нейна помощ той перфектно маневрира на бойното поле, избягвайки вражеските атаки.

Размерът на робота за земетресение е 33x16x30 см.

 

Пресъздайте любимите си сцени от NinjaSaga

  • 1346 броя елементи
  • Размери на опаковката д/ ш/ в: 52/35/7,5см.
  • Подходящо за деца от 9 до 14 години.

  Забранено за деца под 3 години.

 

Конструкторите са съвместими с блокчетата от LEGO

Изработени са от нетоксична ABS пластмаса

 

Фирма  Lepin произвежда детски конструктори, които са любими на много деца по целия свят. 

Играчките на фирмата са забавни и развиват въображението на Вашите деца.Компанията LEPIN  произвежда изключително качествени продукти преминали най-строгите стандарти за безопасност.

 

 

конструктор лего нинджаго 2017  най-ниски цени

lego ninjago movie

лего нинджаго филма огнен робот

най ниска цена

подарък за момче

110,00 лв.
Базова цена: 110,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!