Конструктор Girls Club - Магазин за сладолед Хартлейк

  • Марка: LEPIN
  • Кат. номер: 01051

 

Конструктор Girls Club - Магазин за сладолед Хартлейк

 

Йогуртният сладолед е много популярен сред хората от град Хартлейк. На първо място, той напълно успокоява глада, второ, е по-полезен от обичайното и, на трето място, може да има лека закуска на път, без да се разсейва от ежедневните дела. В града дори отвори специален магазин, в който можете да си направите собствен сладолед, като използвате голямо разнообразие от пълнежи и добавки. Просто кажете на продавача вашите предпочитания и в рамките на минута ще получите лечение. Не можете да напуснете колата и след ухапване продължете пътуването си.

От детайлите на комплекта Lego 41320 ще можете да построите магазин за закуски. Фасадата му е направена от салатни елементи с добавени панорамни полукръгли прозорци. Отгоре има пурпурен покрив с огромен бял и розов знак. Пред входа има саксии с цветя, магазин и маса с чадър, за които търговците могат да си почиват и да се насладят на любимия си сладолед.

Разхождайки се през стъклената врата, можете да сте вътре и да разгледате интериора. Отляво има машина, която излива плодове или шоколадов сладолед. До него има стъклен брояч за хладилници. Има пресни плодове, които можете да украсите с кисело мляко. Можете също така да добавите сиропи или бита сметана. Ако няколко големи порции се приготвят едновременно за голяма компания, тогава някои от тях трябва да бъдат поставени на кръгла маса, разположена на изхода.

В дясно има платежна зона с касов апарат, тежести и телефон. Преди да бъдат показани видовете сладолед, които се предлагат на посетителите. Това е рог на вафли, чаша или купа, в която ще се побере истинска замразена торта.

Навън касата е свързана с арката. Той е създаден специално за тези, които бързат и искат да направят поръчка, без да напускат колата. Схемата е много проста: първо трябва да карам до точката на контакт с продавача, а след това, кажи му някои сладолед, в контейнер и това, което допълва искате да опитате, а няколко минути по-късно, за да го вземете в един прозорец за бързо хранене.

Размерът на склада в сглобена форма е 15x28x12 см.

  • 414 броя елементи
  • Подходящо за деца над 6 години

  Забранено за деца под 3 години.

 

Конструкторите са съвместими с блокчетата от LEGO

Изработени са от нетоксична ABS пластмаса

 

Фирма  Lepin  произвежда детски конструктори, които са любими на много деца по целия свят. 

Играчките на фирмата са забавни и развиват въображението на Вашите деца.

Компанията  Lepin произвежда изключително качествени продукти преминали най-строгите стандарти за безопасност.

 

конструктор лего за момичета 

подарък за момиче

конструктор lego friends ниски цени

42,00 лв.
Базова цена: 42,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!