Конструктор Girls Club - Спортната площадка на Стефани

  • Марка: LEPIN
  • Кат. номер: 01061

 

Конструктор Girls Club - Спортната площадка на Стефани

 

Стефани е пристрастена към спорта. Всеки ден отива на тренировка, опитвайки се да поддържа отлична физическа форма. Футболът й помага да се научи как да се движи бързо, баскетболът - да скочи високо и тенис - да развие реакция и дух за конкуренция. Често Стефани може да бъде видяна на спортните срещи. По време на състезанието тя идва да приветства любимия си отбор, мечтаейки да стане един от неговите играчи в бъдеще.

От детайлите на комплекта Lepin 01061 можете да събeрете модел на спортна площадка. Централно място в строителството се заема от главния вход. Това е двуетажна сграда с бели колони и панорамни прозорци. На върха има тъмносин покрив с червени флагове. От вътрешната страна на площадката на покрива има електронен табло, показващо резултатите от мача.

За да стигнете до спортната площадка, трябва да си купите билет за вход. На контролно-пропускателния пункт трябва да бъде поставен в специална кутия и след това да се преодолее въртящия се стол. Зелените и червените стрелки показват как да се организира движението и да не се бърка. Вътре има малка изложба, на която се показва златна купа, за която най-добрите спортисти от града ще се борят.

Ако се качите на втория етаж на сградата, можете да се озовете в специализиран магазин. Тук се продават различни атрибути, направени в цветовете на любимия отбор. Флагове, плакати, бейзболни шапки и мегафон ще помогнат на обикновения зрител да се превърне в най-насилствения вентилатор.

Вътрешната част на площадката е разделена на няколко зони, осветени от мощни прожектори. Отляво под тента е трибуната. От сините й пейки има красива гледка към спортните площадки. Можете да проследите тенис мач или играта на баскетболистите. По време на почивката можете да посетите павилиона за закуски и напитки. Свежи сандвичи и безалкохолни напитки ще повишат настроението ви и ще ви дадат сила.

Размерът на спортната арена е 18х22х8 см, размерите на тенис корта са - 5х12х9 см, размерът на баскетболното игрище е - 10х8х13 см.

Комплектът съдържа 2 минифигури на Стефани и Вики, както и много аксесоари, като например: тенис ракети, топка за баскетбол, златна купа, табла, безалкохолни напитки, закуски, сос, чаша, касов апарат, пари в брой, контейнер за боклук, билети, плакати, бейзболна шапка и мегафон.

 

  • 515 броя елементи
  • Подходящо за деца над 6 години

  Забранено за деца под 3 години.

 

Конструкторите са съвместими с блокчетата от LEGO

Изработени са от нетоксична ABS пластмаса

 

Фирма  Lepin  произвежда детски конструктори, които са любими на много деца по целия свят. 

Играчките на фирмата са забавни и развиват въображението на Вашите деца.

Компанията Lepin  произвежда изключително качествени продукти преминали най-строгите стандарти за безопасност.

 

конструктор лего за момичета 

подарък за момиче

конструктор lego friends ниски цени

52,00 лв.
Базова цена: 52,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!