Конструктор Ninja Saga - Робота на Гармадон

  • Марка: LEPIN
  • Кат. номер: 06060

 

Конструктор Cities - Робота на Гармадон

806 елемента

 

Гармадон започна решителни действия! След като създаде бойна машина под формата на огромен робот, той нахлу в град Нинджа. Изгони местните жители и разруши домовете им, после започна да всява страх и  паника. Изтрелвайки мощен лазер, Гармандон поиска да му предадат града. В противен случай градът ще бъде напълно унищожен от армията от акули. Някой трябваше да укроти могъщия злодей. Лойд, собственият му син, който стана безстрашен нинджа, му блокира пътя. Въпреки факта, че силите не бяха равни, Зеленият нинджа не се уплаши и смело се втурна в атака. Само с един удар, той премахна лазера от мощната ръка на робота и го сграбчи. Сега Гармандон трябва да помисли внимателно, преди да продължи офанзивата си.

От детайлите на комплекта на Lepin 06060 ще можете да съберете робот-гигант, наподобяващ хищническа акула с изпъкнала перка и зли очи. Огромното тяло на робота е направено от сиво-черни елементи с добавени контрастиращи червени акценти. Централната част на конструкцията е просторна кабина. След като свалите нагръдника и вдигнахте предпазната каска, можете да погледнете вътре и да разгледате мястото за четириръката мини фигура на Гармадон, както и контролния панел на робота.

Под удължените раменни подложки се виждат масивни манипулатори. Ръката завършва с движещи се пръсти, способни да притискат здраво заловените жители на града или да държат мощен лазер. Левият манипулатор се трансформира в оръдие, направено под формата на заострена акула. От устата й летят снаряди под формата на риби и унищожават всичко наоколо. Освен това оръдието има неограничен запас. Аквариума е свързан с лента, пълна със снаряди от риба. Той е здраво закрепен към гърба на робота, което осигурява постоянно попълване на лентата с нови рибни снаряди. 

Специално внимание трябва да се обърне на краката на механичния робот. Те са масивни и издръжливи. Широките крака спомагат за поддържането на равновесие, а движещите се стави реалистично се движат по време на битката.

Комплектът включва 4 мини фигури с оръжие и аксесоари: зелен нинджа, гамадон, голяма бяла акула и жителка на града на име Пат.

 

  • 806 броя елементи
  • Подходящо за деца над 6 години

  Забранено за деца под 3 години.

 

Конструкторите са съвместими с блокчетата от LEGO

Изработени са от нетоксична ABS пластмаса

 

Фирма  Lepin произвежда детски конструктори, които са любими на много деца по целия свят. 

Играчките на фирмата са забавни и развиват въображението на Вашите деца.

Компанията Lepin произвежда изключително качествени продукти преминали най-строгите стандарти за безопасност.

 

конструктор лего за момичета 

подарък за момиче

конструктор lego friends ниски цени

69,00 лв.
Базова цена: 69,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!