Конструктор Cities - Гъсеничен трактор

  • Марка: LEPIN
  • Кат. номер: 02003

 

Конструктор Cities - Гъсеничен трактор

 

За да работят в труднодостъпни места, вулканолозите се нуждаят от надеждно и приемливо оборудване. Ето защо по време на тяхното проучване те често използват гъсеничен трактор за трудно достъпни терени от комплекта на Lepin 02003. Основата на неговата конструкция е с подсилено окачване, свързано със система от колела, заобиколена от широки гъсенични вериги. Те преминават през остри скали, ледени реки, дори и през лава.

Централната част на трактора е заета от кабината на водача, покрита със синьо предно стъкло. Той е защитен с допълнителни шарнирни греди и е оборудван с фарове за мъгла и странични огледала. Зад кабината има вертикални изпускателни тръби, които показват наличието на мощен двигател. На подвижния покрив можете да видите емблемата на изследователската база, както и прожектори и сигнални светлини, които ви позволяват да работите в тъмното.

Основното съоръжение на тази тежка машина е подвижно рамо с пневматичен чук, закрепен към задната платформа. Той може да се обърне, да се издига и да се спуска, като се приспособи към размера на блоковете от лава.

Не е трудно да се работи с чука, достатъчно е да натиснете червения лост и да го насочите към центъра на скалата. След няколко удара тя ще се разцепи и ще покаже съдържанието си. Ако има полезен минерал вътре, той може да бъде ограден със специални подпори и подготвен за по-нататъшно транспортиране.

Размерът на моторното превозно средство в сглобена форма е 11х19х11 см.

Също така в комплекта ще намерите инструкции за създаването на ATV (3х5х4 см) и 3 минифигури на изследователите с различни аксесоари.

 

  • 350 броя елементи
  • Подходящо за деца над 6 години

  Забранено за деца под 3 години.

 

Конструкторите са съвместими с блокчетата от LEGO

Изработени са от нетоксична ABS пластмаса

 

Фирма  Lepin произвежда детски конструктори, които са любими на много деца по целия свят. 

Играчките на фирмата са забавни и развиват въображението на Вашите деца.

Компанията Lepin произвежда изключително качествени продукти преминали най-строгите стандарти за безопасност.

 

конструктор лего за момичета 

подарък за момиче

конструктор lego friends ниски цени

29,00 лв.
Базова цена: 29,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!