Конструктор Cities - Щаб на бреговата охрана

  • Марка: LEPIN
  • Кат. номер: 02081

 

Конструктор Cities - Щаб на бреговата охрана

 855 елемента

 

Голяма спасителна операция се разгърна в бурното море. Излязъл с лодката за развлечения, пътешественикът реши да плава и да стигне до съседния остров. Но преди да има време да отплава, се надига силна буря. Вълните и вятърът започнаха да изкарват лодката настрани и да променят курса ѝ. След няколко секунди лодката се разби в острите скали, получи значителни щети и започна да потъва. Морякът успя да доплува до навигационната шамандура и да подаде сигнал за бедствие, като изстреля сигнална ракета.На сигналът незабавно реагираха от бреговата охрана. Бързо стигнаха до мястото и помогнаха на жертвата да се върне на брега невредим.

От детайлите на комплекта на Lepin 02081 ще можете да съберете мащабен модел на кораб на бреговата охрана. Корпусът му е направен в бяло с добавяне на оранжеви и сини акценти. Условно цялата структура може да бъде разделена на 4 игрални зони. Пред сивата палуба има патрулна зона. Тя осигурява място за един спасител, който следи всичко, което се случва зад борда. На тъмно може да използва проектора за мъгла, фиксиран към подвижната основа.

След това следва медицинското отделение. Неговият ъглов покрив с издигащ се прозорец може да бъде отстранен и отворен достъп до вътрешността. Вътре има място за носилки и медицинско оборудване, включително медицински бутилки, спринцовка и уреди, които анализират жизнените показатели на жертвата.

Зад медицинското отделение е мостикът на капитана, състоящ се от две нива. На долното ниво е мястото на капитана с помощни средства за навигация и руля, отгоре са разположени - сателитни чинии, въртящи се радари и мобилни прожектори.

Задната част на кораба е товарен отсек за транспортиране на спасителната лодка. Ако е необходимо, тя може да се използва веднага. За да направите това, завъртете лоста, монтиран зад мостика на капитана. Държачът, който фиксира лодката, ще се издигне и лодката ще се спусне надолу директно до водната повърхност.

Размерът на кораба в сглобена форма е 21х41х10 см.

Също така в комплекта ще намерите инструкции за създаването на наблюдателен пункт на бреговата охрана. Състои се от две части, свързани със солиден мост. Отдясно има хеликоптер. В основата му са поставени опорните греди, върху които е фиксирана кръгла плоча. В центъра на обекта има знак под формата на голяма буква "H", а по периметъра има сигнални светлини, които са забележими отдалеч.

Отляво на дървения кей има двуетажна сграда. Тя служи като работно помещение за спасители. На първия етаж има всекидневна с удобни фотьойли, масичка за кафе и телевизор с голям екран. Тук офицерите на бреговата охрана могат да се забавляват, докато чакат ново обаждане.

На втория етаж има патрулна зона със странични огради, а до нея има учебно заведение с компютър, радар и кафе машина.

Размерът на секцията за бреговата охрана е 21х19х13 см, размерът на платформата за хеликоптери е 4х20х16 см.

Допълнителните елементи от играта са:

- хеликоптер (8x24x18 см) с въртящи се витла и отваряща се кабина;

- моторна лодка (7х26х6 см) с четири седалки, детайлно табло, два двигателя и вода;

- шамандура (8х3х3 см) с кръгла основа и зелена навигационна светлина;

- фигура на акула (дължина 7 см) и фигура от октопод (дължина 6 см);

- 7 мини фигурки с аксесоари: 6 спасители и 1 ранен;

 

  • 855 броя елементи
  • Подходящо за деца над 6 години

  Забранено за деца под 3 години.

 

Конструкторите са съвместими с блокчетата от LEGO

Изработени са от нетоксична ABS пластмаса

 

Фирма  Lepin произвежда детски конструктори, които са любими на много деца по целия свят. 

Играчките на фирмата са забавни и развиват въображението на Вашите деца.

Компанията Lepin произвежда изключително качествени продукти преминали най-строгите стандарти за безопасност.

 

конструктор лего за момичета 

подарък за момиче

конструктор lego friends ниски цени

88,00 лв. 75,00 лв.
Базова цена: 75,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!