Конструктор Cities - Пожарникарски камион

  • Марка: LEPIN
  • Кат. номер: 02086

 

Конструктор Cities - Пожарникарски камион

421 елемента

 

Огромният камион от комплекта на Lepin 02086 е предназначен да гаси пожари във всякакви ситуации. Корпусът му е направен от контрастиращи червени и бели детайли. Отпред има просторна кабина, която може да побере не само шофьора, но и любимата му чаша.

За да разгледаме интериора по-подробно, достатъчно е да отделим част от покрива на пожарната и сигналните светлини. Вътре ще намерите удобен стол и табло за управление.

В допълнение, кабината е оборудвана с много реалистични детайли като фарове за мъгла, номер на колата, радиаторна решетка, силни перила за пожарникари и прозрачни стъкла, монтирани не само отпред, но и отстрани.

Зад седалката на водача има товарно отделение, в което е много удобно да се превозва уоки-токи или пожарогасител.

Основната характеристика на пожарникарския камион е, че има окачване, което служи като надеждно и същевременно маневрено закрепване към транспортната платформа. Това е много важно, когато става въпрос за борба с пожарите в тесните улици на града или в гъсто населени жилищни райони. Но днес пожарникарите се нуждаеха от помощ в покрайнините на града.

Техническото помещение в близост до магистралата избухна в пламъци. За да стигнат до огъня, който обхвана горните етажи, пожарникарите вдигнаха стълбата и я разгънаха непосредствено до сградата. След това спуснаха допълнителни подпори, които не позволяват на платформата да се преобърне по време на работа.

Един от пожарникарите се изкачва и насочва мощна струя вода към целта, а втория, въоръжен с брадва и пожарогасител, влиза вътре в къщата, за да локализира пожара по-долу. Такава координирана работа бързо дава резултат - огънят беше изгасен и жителите на града вече не са застрашени.

Размерът на сглобената машина е 7х13х5 см

Размерът на транспортната платформа е 9х24х4 см

В комплекта ще намерите 3 мини фигурки на пожарникари, както и аксесоари: защитни каски, кислородни бутилки, брадва, пожарогасители, преносими бариери, кутия, уоки-токи, чаша, пламъци и капки вода.

 

  • 421 броя елементи
  • Подходящо за деца над 6 години

  Забранено за деца под 3 години.

 

Конструкторите са съвместими с блокчетата от LEGO

Изработени са от нетоксична ABS пластмаса

 

Фирма  Lepin произвежда детски конструктори, които са любими на много деца по целия свят. 

Играчките на фирмата са забавни и развиват въображението на Вашите деца.

Компанията Lepin произвежда изключително качествени продукти преминали най-строгите стандарти за безопасност.

 

конструктор лего за момичета 

подарък за момиче

конструктор lego friends ниски цени

43,00 лв.
Базова цена: 43,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!