Полицейски вертолет

  • Марка: Bela
  • Кат. номер: 10423

Полицейски вертолет

 

Пресъздайте любимите си сцени от серията Urban.

Забавна игра на ченгета и разбойници. За да направите това, в кутията ще намерите две мини-фигури на крадци, които са успели да откраднат ценности и да избяга с тях. Когато стигат до един изоставен гараж, те започват да разтоварват откраднатите предмети на тайно място с помощта на строителен камион. Но полицейския патрул е по петите им. Един от полицаите, криейки се в бъчва, проследява действията им и докладва всичко в полицейското управление. Помоща не закъснява и веднага  на мястото пристига полицейски патрул с вертолет, който е специално оборудван за подобни акции. В резултат на това всички крадци са задържани и плячката върната на собствениците.

Включва: 5 мини фигурки /трима полицаи и двама крадци/, полициейски вертолет, изоставен гараж, камион за бягство на крадците.

  • множество допълнителни аксесоари към комплекта

 

Помогнете на полицейските служби да хванат крадците! Забавлявайте се с конструкторите Bela Urban, докато измисляте различни ситуации и истории!

  • 528 броя елементи
  • Подходящо за деца от 6 до 12 години.

  Забранено за деца под 3 години.

 

Конструкторите са съвместими с блокчетата от LEGO

Изработени са от нетоксична ABS пластмаса

 

Фирма  BELA произвежда детски конструктори, които са любими на много деца по целия свят. 

Играчките на фирмата са забавни и развиват въображението на Вашите деца.Компанията BELA произвежда изключително качествени продукти преминали най-строгите стандарти за безопасност.

 

Най-продаваният конструктор за момчета!

конструктор лего най-ниски цени

подарък за момче

lego city

68,00 лв.
Базова цена: 68,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!