https://www.livechatalternative.com/
Общи условия за ползване

ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА УСЛУГИТЕ НА omi2004.com


Прочетете внимателно описаните по-долу условия преди да използвате този уеб сайт. Ако използвате уеб сайта www.omi2004.com се счита, че приемате и сте съгласни с тези условия. Ако не приемате тези условия, Моля не използвайте този уеб сайт.


Настоящите УСЛОВИЯ уреждат взаимоотношенията между "ОМИ-2004" ЕООД (наричан по-долу omi2004.com) от една страна и Потребителите на електронни (Интернет) страници и услуги, намиращи се на домейн www.omi2004.com .Тези условия обвързват всички потребители ползващи услугите на Omi2004.com.


ОМИ-2004 ЕООД е еднолично дружество с ограничена отговорност с данъчен номер BG131281952 , регистрирано по Търговския закон на Република България, със седалище и адрес на управление:  гр.София, ул."Пиротска" No 171
 
1. РЕГИСТРАЦИЯ И ЛИЧНИ ДАННИ

Потребителите на сайта имат възможност да закупуват предлаганите от omi2004.com детски играчки и артикули с или без регистрация. При регистрацията трябва да въведете, Вашето име и фамилия, адреса, който ще се използва за доставка, e-mail и телефон(и) за връзка.

След като извърши процеса на регистрация потребителят получава потребителско име и парола за достъп до omi2004.com. В случай на забравяне на паролата и изрично искане от страна на Потребителя, omi2004.com автоматично ще изпрати на посочената при регистрация електронна поща e-mail съдържащ парола.

С отбелязване в полето "Съгласен съм с "Общите условия"" клиентът извършва електронно изявление по смисъла на Закона за електронния документ и електронния подпис, с което декларира, че е запознат с настоящите "Общи условия" и ги приема.

С настоящите Общи условия ОМИ-2004ЕООД уведомява потребителите, че е дружество, регистрирано като Администратор на лични данни съгласно чл. 14 ал. 4 от Закона за защита на личните данни.

На страницата http://www.omi2004.com/ се съхраняват само данни, свързани с поръчките и доставянето на заявените стоки. OMI2004.COM гарантира на своите Потребители неприкосновеността и конфиденциалността на предоставената информация и лични данни. Същите се съхраняват във фирмена база данни, без външен достъп.

2. ПОРЪЧКА 

След кликане на бутона " КУПИ ", потребителите се съгласяват да закупят стоките, намиращи се в количката за пзаруване. При направа на поръчката Потребителят има право да избере стоките и количеството им, начинът и сроковете за доставка според предложените варианти.

3. ЦЕНИ

Всички посочени цени в сайта са с включен ДДС

Съобщението за намалени цени е с поставяне на новата цена до старата която е зачертана. Ако не е посочен срок на намалената цена, тази цена важи до изчерпване на количествата, но не повече от 1 месец или 6 месеца, когато е при условия по чл.66 ал.2 от ЗЗП.

Omi2004.com си запазва правото да направи отказ от доставка на потвърдена поръчка в случай, че стоките са изчерпани. При липса на складова наличност от заявената стока, в рамките на работната седмица Omi2004.com уведомява клиента за изчерпването й чрез изпращане на съобщение до посочения от клиента електронен адрес или на посочения телефонен номер. В случай, че е направен превод по сметката на търговеца, клиентът ще може да избира между възстановяване на сумите, отказ от поръчката или чрез заместваща поръчка.

4. ДОСТАВКА

Доставката на поръчаните детски играчки и стоки се извършва по избраният от Потребителя начин и според посочените срокове. Omi2004.com си запазва правото да удължава посочените срокове с до 7 дни без да информира предварително Потребителят, и да удължава сроковете над 7 дни с предварителното одобрение от страна на Потребителя. 
Omi2004.com си запазва правото да променя под-изпълнителя извършващ доставката без да предупреждава предварително Потребителя стига това да не променя начина на доставка.

Веднага след предаване на стоката на куриер, Omi2004.com се освобождава от риска, който се прехвърля върху клиента. Omi2004.com не носи отговорност  за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик.

При предаване на стоката клиентът или трето лице подписват придружаващите я документи. За трето лице се счита всеки, който не е титуляр на заявената поръчка, но приема стоката на доставка и е на посочения от клиента адрес. 

При отказ за получаване на стоката, извън случаите описани по-долу, отказът се счита за неоснователен и Клиентът дължи заплащане на разходите за доставка и връщане на стоката. В случай, че Клиентът не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, Omi2004.com се освобождава от задължението си да достави заявената за покупка стока.

Когато доставената стока явно не съответства на заявената за покупка от Клиента стока и това може да се установи чрез обикновения й преглед, клиентът може да иска доставената му стока да бъде заменена със съответстваща на направеното от него заявление за покупка в срок от 24 часа от получаването й.

5. ПЛАЩАНЕ

Плащането се извършва по няколко начина:

► В брой при доставка ( наложен платеж )

► На място в офис на Omi2004.com

- Цената за доставка се определя от теглото на поръчаните стоки. От зоната на населеното място зависи срокът за доставка от страна на куриерската фирма.


6. ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА ПОТРЕБИТЕЛЯ

Потребителят има възможност да разглежда и да поръчва обявените детски играчки и стоки на Omi2004.com, както и да се информира за състоянието на своята поръчка.
Потребителят  носи пълна отговорност за опазването на своето потребителско име и парола, както и за всички действия, които се извършват от него или от трето лице чрез използване на потребителското име и паролата. 

Клиентът се задължава да посочи точен и валиден телефон, адрес за доставка и електронен адрес, да плати цената на стоката, да заплати разходите по доставката, когато същата не е безплатна и да осигури достъп и възможност за получаване на стоката. В случай, че изрично не е посочено, че доставката е безплатна , същата се счита за възмездна.

7. ОТГОВОРНОСТИ НА OMI2004.COM

Omi2004.com  не носи отговорност при изчерпване на количества от дадени артикули, както и в случай на забавяне на пратката поради липса на наличности, изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки.

В случай, че няма възможност да бъде осигурен желания от Вас артикул или се предвиди забавяне на комплектоването на поръчката, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени алтернативни артикули.

8. ПРОМЯНА НА ЦЕНИ И УСЛОВИЯ

Omi2004.com има право да променя цените по всяко време без да дължи предварително уведомяване на потребителите. Потребителят е длъжен да заплати цената, която е била актуална към момента на даване на поръчката. При допуснати технически грешки в публикуването на информация, Omi2004.com има правото да откаже изпълнението на поръчката и не дължи обезщетение по никакъв начин на потребителя, освен да възстанови сумите платени от потребителя, когато има такива.

Omi2004.com  може да променя Общите Условия по всяко време, като след промяната датата на публикация се актуализира. Потребителят има задължението да посещава периодично страницата с Общите условия, за да се запознае с евентуални промени.

 1. СНИМКИ И ВИДЕОКЛИПОВЕ

Omi2004.com не носи отговорност за различие на видео клиповете към продуктите в каталога. Някои от видеата не отговарят на конкретния продукт, а са просто применри. Снимките на продуктите с различни цветове също може да се различават поради липса на снимки  за цялата цветова гама на предлагания продукт.


 1. ЛИЧНИ ДАННИ

  Личните данни, които Omi2004.com получава при регистрацията, ще бъдат използвани единствено за обслужване на потребителите – приемане и изпълнение на поръчки, доставяне на информация под формата на информационен бюлетин и връзка с потребителите в случай на възникнали проблеми, свързани с поръчката. Omi2004.com гарантира, че въпросните данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните.

  Потребителите, абонирани за информационния ни бюлетин, могат да прекратят абонамента си по всяко време. Потребителският акаунт на конкретен потребител може да бъде изтрит от базата данни на omi2004.com, заедно с прилежащите към него данни, по всяко време при желание от страна на потребителя.
   
  11. ГАРАНЦИОННИ СРОКОВЕ

  С всяка поръчка за стоки подлежащи на гаранционно обслужване Omi2004.com издава гаранционна карта с данните на стоката и гаранционните срокове.В документа са описани: адрес и телефон на оторизираните сервизи на закупената стока, гаранционните условия на съответните сервизни центрове или производители гаранционен срок на закупената от клиента стока.
    
  12. ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА НА ЗАКУПЕНА СТОКА

  Според  закона за защита на потребителите и правилата за търговия, потребителят има право на рекламация при:

  • констатирани липси
  • дефекти на стоката
  • несъответствие с обявената търговска марка

  В срок от 14 работни дни след получаване на стоката, клиентът има право да я върне или замени, като са спазени следните условия: 

  • Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, носена)
  • Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба
  • Запазена оригинална опаковка, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива
  • Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента

  При предявяване на рекламация потребителят може да претендира за: 

  • възстановяване на заплатената сума
  • заменяне на стоката с нова
  • отбив от цената

ОМИ-2004ЕООД е в правото си да предложи един от тези варианти според конкретния случай.

30.04.2016 г.

https://www.livechatalternative.com/