https://www.livechatalternative.com/
Доставка

Цената на доставката се определя според ценоразписа на куриерска фирма Еконт или куриерска фирма СПИДИ.

 
Срок за доставка

​Срока за доставка е 1-2 работни дни когато стоката е на склад. Когато стоката не е налична ще ви уведомим по телефона или имейл за срока на доставка. Стойността на пратката се заплаща на куриера при доставка. Доставки се извършват в работни дни между 9 и 17 часа.

Доставките се извършват  от куриерска фирма ЕКОНТ или куриерска фирма СПИДИ.

 

 

Доставка със Спиди 

  • Лесно
  • Бързо
  • Удобно
  • Евтино

 

 

 

 


*Цените са в лева, без ДДС с включена такса гориво.
*Срок на доставка - 24 часа, с изключение на населени места, които се обслужват по график.

 

 

Информация за връщане на стоки.

Закупена стока може да бъде върната в срок от 14 работни дни от получаването, ако не е ползвана, разпечатана, с нарушен търговски вид и при всички други условия по чл. 55 от Закона за защита на потребителя. Разноските по връщането на стоката са за сметка на купувача! За връщане на стока използвайте формата за обратна връзка. Със създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.

ВАЖНО: Не се приема връщане на изделия които са сглобени, които са разпробити или монтирани и всички продукти, които не могат да се приведат във вида в който са получени.

ВАЖНО: Ако стоката не е налична, ще бъдете информирани по имейл или телефон за това. Ние не можем да гарантираме наличността на стоката към момента на поръчката, тъй като количествата могат да бъдат изчерпани.

Приятно пазаруване!

https://www.livechatalternative.com/