Конструктор Ninja Saga - Вулканичното леговище на Гармадон

  • Марка: LEPIN
  • Кат. номер: 06072

 

Конструктор Cities - Вулканичното леговище на Гармадон

583 елемента

 

Добре дошли в бърлогата на Гармадон! Обиколката ще бъде много интересна и очарователна. От нея ще разберете какво работи главният злодей на Нинжаго, какви тайни разработки планира за да завладее града и какви коварни планове той обсъжда със своите помощници. Освен това ще бъдете свидетели как дори най-неоткриваемите вулканични вдлъбнатини ще бъдат открити от безстрашната нинджа Зейн, която бърза да спаси жителите на град Нинджа от опустошителните атаки на Гардадон.

В комплекта на Lepin 06072 ще намерите подробен модел на леговището на Гармададон. Изработен е в сиво-черен цвят и има триъгълна форма. Отстрани има две симетрични платформи. Това са лаборатории и работилници. Отляво има платформа на две нива. На първия етаж е изграден голям паркинг за боен дрон, напомнящ на зъб на акула. Основната му задача е да патрулира близките територии и да открива неканени гости. При най-малката опасност, дронът може да стреля с лазер, прикрепен към корпуса.

Над паркинга е открит вид изследователски център. Мощен компютър анализира всички данни, свързани с дейността на вулкана, и показва резултатите на екрана. Допълнителните дисплеи ви позволяват да наблюдавате всички процеси и да провеждате лабораторни тестове. Наблизо има голяма кафемашина, която помага по време на почивка да се разсейяте от научната работа. На противоположната страна е монтиран прототип на бойна проходилка, наподобяваща механична пираня.

Идентичната двустепенна платформа е видима. Входът на първия етаж е блокиран от блиндирана врата с надпис "Опасност". Зад нея се крие таен механизъм. Като завъртите страничния лост, можете да почукате на вратата и да я пуснете в залата на Зейн.

Вторият етаж е като работилница. На стената са разположени работните инструменти. До тях е направена работна маса, върху която са монтирани взривни устройства. В бъдеще тези бомби могат да бъдат фиксирани върху перките на акулите и да се организира най-опустошителната атака срещу град Нинжаго. Акулата трябва да бъде уловена много внимателно. За да я уловите, трябва да използвате манипулатор с подвижна стрела.

Централната част на дневната изглежда много оригинална. На дъното има голям портал, свързан с масивни подпори. Той разделя горните нива от морската вода, заобикаляща вулкана. Основното скривалище е доста голямо и многопластово. От разстояние то прилича на лицето на самия Гардадон със сиви вежди, червени очи и зловеща усмивка.

Главната зала на бърлогата е отдерена за личните нужди на Гармададон. Има дълга маса и набор от прибори за чайни церемонии. Интересно допълнение са стените с поставки за оръжия и прозорец, наподобяващ на аквариума с риба.

В горната част на дневната е кратерът на вулкана, изпълнен с ярка оранжева лава. Спускайки се, лавата образува красива каскада, която се извива около целия вулкан и достига до самата вода.

Размерът на леглото в Гармадон е 26x31x16 cm.

В комплекта има фигурка от акула и 5 мини фигури с аксесоари.

 

  • 583 броя елементи
  • Подходящо за деца над 6 години

  Забранено за деца под 3 години.

 

Конструкторите са съвместими с блокчетата от LEGO

Изработени са от нетоксична ABS пластмаса

 

Фирма  Lepin произвежда детски конструктори, които са любими на много деца по целия свят. 

Играчките на фирмата са забавни и развиват въображението на Вашите деца.

Компанията Lepin произвежда изключително качествени продукти преминали най-строгите стандарти за безопасност.

 

конструктор лего за момичета 

подарък за момиче

конструктор lego friends ниски цени

63,00 лв.
Базова цена: 63,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!